Suksess for SMAK63 forelesningsserie Workshop 1

Mandag 8.februar startet vi med SMAK63:s første digitale utdanningsprogram! 89 smaksbedrifter fra hele Nordens grønne belte var med og fikk inspirasjon gjennom forelesninger under en workshop sammen med eksperter og kollegaer fra bransjen. Det var en herlig miks av lokalmatprodusenter, restauranter, hotell og opplevelsesprodusenter.

11 feb 2021 # Workshop NO

Oppstart «Skape måltidsopplevelser»

 

«Skape måltidsopplevelser» er et utdanningsprogram for bedrifter som jobber med mat og drikke langs Nordens grønne belte. Programmet består av en forelesningsserie som er åpen for alle samt en utdanningsdel med en mindre gruppe av smaksbedrifter.

 

Har du gått glipp av en forelesning? Her kan du se det i etterkant:

 

SMAK63 team Intro ”skapa måltidsupplevelser”, Eva Jilkén, Leader Höga Kusten
Visit SwedenPotentialen med måltidsturism, Bianca Brandon-Cox
Steven EkholmLokal identitet och platsens betydelse
Hernö GinBest practice – lokala smakupplevelser, Maria Åman
Inderøy BrenneriBest practice – lokala smakupplevelser, Svein Berfjord
SMAK63 team – Intro & outro workshop, Eva Jilkén, Leader Höga Kusten

Forelesningsserie «Skape måltidsopplevelser»

Hva: «Skape måltidsopplevelser» er en forelesningsserie for bedrifter som jobber med mat og drikke

 

Hvordan: Forelesninger streames via Zoom

 

Les mer: Programmet og påmelding finner du her

Fler artiklar taggade med #Workshop NO