Suksess for SMAK63 forelesningsserie Workshop 1
Mandag 8.februar startet vi med SMAK63:s første digitale utdanningsprogram! 89 smaksbedrifter fra hele Nordens grønne belte var med og fikk inspirasjon gjennom forelesninger under en workshop sammen med eksperter og kollegaer fra bransjen. Det var en herlig miks av lokalmatprodusenter, restauranter, hotell og opplevelsesprodusenter.
Oppstart «Skape måltidsopplevelser»
«Skape måltidsopplevelser» er et utdanningsprogram for bedrifter som jobber med mat og drikke langs Nordens grønne belte. Programmet består av en forelesningsserie som er åpen for alle samt en utdanningsdel med en mindre gruppe av smaksbedrifter.
Har du gått glipp av en forelesning? Her kan du se det i etterkant:
SMAK63 team – Intro ”skapa måltidsupplevelser”, Eva Jilkén, Leader Höga Kusten
Visit Sweden – Potentialen med måltidsturism, Bianca Brandon-Cox
Steven Ekholm – Lokal identitet och platsens betydelse
Hernö Gin – Best practice – lokala smakupplevelser, Maria Åman
Inderøy Brenneri – Best practice – lokala smakupplevelser, Svein Berfjord
SMAK63 team – Intro & outro workshop, Eva Jilkén, Leader Höga Kusten
Forelesningsserie «Skape måltidsopplevelser»
Hva: «Skape måltidsopplevelser» er en forelesningsserie for bedrifter som jobber med mat og drikke
Hvordan: Forelesninger streames via Zoom
Les mer: Programmet og påmelding finner du her