Utforme opplevelsen og dramaturgi | Workshop 3
Hvordan kan du skape dynamikk og harmoni i en opplevelse der intensiteten og spenningen øker? Ved hjelp av dramaturgikurven, som er utviklet i teaterverdenen, har deltakerne på den tredje workshopen lært hvordan komponenter i en vellykket måltidserfaring henger sammen.
Design din opplevelse
På workshop 2 lærte du om å velge riktig målgruppe, nå var det på tide å begynne å designe din smaksopplevelse. Vi tok en nærmere titt på hvilke ingredienser som er viktige for din opplevelse og hvordan du oppfyller behovene til den besøkende som er interessert i måltider.
Gikk du glipp av foredragene? Her kan du se de i etterkant:
SMAK63 team – Intro Upplevelsedesign, Eva Jilkén, Leader Höga Kusten
Camp Ripan – Intervju kring upplevelsedesign, Ida Johansson
Rönngården – Jämtländskt Gårdsfika, Berit Henriksson
Explore Åre – Dramaturgikurvan, Rickard Fredriksson
«Skape måltidsopplevelser» er et utdanningsprogram for bedrifter som jobber med mat og drikke langs Nordens grønne belte. Programmet består av en forelesningsserie som er åpen for alle samt en utdanningsdel med en mindre gruppe av smaksbedrifter.
Forelesningsserie «Skape måltidsopplevelser»
Hva: «Skape måltidsopplevelser» er en forelesningsserie for bedrifter som jobber med mat og drikke
Hvordan: Forelesninger streames via Zoom
Les mer: Programmet og påmelding finner du her