Om Smak63

Har du tenkt på at stadig flere reiser for å få en smak og en følelse av et reisemål gjennom lokal mat og drikke? Stadig flere søker unike smaksopplevelser preget av det lokale eller regionale kjøkkenet og mattradisjonen og kulturen som ligger bak. Den kulinariske turismen øker og ventes å fortsette å øke med mellom sju og tolv prosent hvert år!Her i Nordens grønne belte kan vi tilby unike smaksopplevelser fra området Västernorrland via Jämtland til Trøndelag og utnytte dette potensialet. 

Uansett om du driver en restaurant, gardsbutikk, et opplevelsesforetak eller arbeider som produsent av råvarer eller håndverksmat, er du med på å utvikle denne delen av Norden, og ved å bevare den lokale matkulturen, styrker du regionen.Med Smak63 vil vi lage nye måter å dele erfaringer, innsikt og inspirasjon på. Vi vil lære av hverandre og sammen skape uforglemmelige måltidsopplevelser for gjestene våre. Dette stedet er et første trinn. Sammen når vi lengreVil du være med?

TEAMET SMAK63

 

Kontakt Trøndelag

Gunn Bratberg

gunbr@trondelagfylke.no

 

Kontakt Jämtland/Härjedalen

Malin Andersson

malin.andersson@torsta.se

 

Kontakt Västernorrland

Jenny Edvinsson

jenny@leaderhogakusten.se

070-647 1480

 

———————

Allt material på sidan är fritt tillgängligt att titta på, länka till och sprida till andra som är intresserade av att lära sig mer om mat och dryck längs Nordens gröna bälte. Det finns inga bakomliggande kommersiella intressen.

Om du återanvänder materialet i egen undervisning eller på annat sätt är du juridiskt skyldig att uppge källa (enligt nedan) enligt lagen om upphovsrätt, inklusive en länk till denna sida. Det är inte tillåtet att modifiera/redigera materialet och det är inte tillåtet att på något sätt använda materialet för kommersiellt bruk.