Smak63_Wil Lee-Wright: Oi! Trøndersk Mat og Drikke

Deltakelse og læring

Bild: Wil Lee-Wright, Oi! Trøndersk Mat og Drikke En stor del av opplevelsen av et måltid er å involvere gjesten og by på kunnskapene dine. Matturister vil lære og delta i matkulturen samtidig som de vil delta i selve opplevelsen og omgås med likesinnede. Under workshop 4, som bare ble sendt direkte til deltakere som deltar på treningsprogrammet, ble det mye diskusjon om å involvere gjesten i smakopplevelsen.

23 mar 2021 # Workshop

Involver gjesten og gi din kunnskap

Under workshop 4 fikk vi høre på Putte Eby som fortalte hvordan han klarte å jobbe med historiefortelling. Etter et intervju med tre bedriftene som jobber aktivt med deltakelse og læring i aktivitetene sine, var det tid for gruppearbeid. Verktøyene som brukes til diskusjonsmateriale finner du i modul 4 Deltakelse og læring.

 

Har du gått glipp av en forelesning? Her kan du se det i etterkant:

 

Putte Eby – Storytelling

Stokkøya Strandhotel, Stiklestad, Flammans Skafferi – Intervju – Delaktighet & Lärande

Barbro Uhlin – Fika från Höga Kusten

Utdanningsprogram "Skape måltidsopplevelser"

Hva: ”Skape måltidopplevelser” er et pedagogisk program for gründere som jobber med mat og drikke langs det nordiske grønne beltet, altså fra kysten i Trøndelag over Jämtland Härjedalen til kysten i Västernorrland.

 

Hvorfor: Reiselivsnæringen endrer seg raskt, og spesielt måltidsturisme har et stort potensial ettersom mat og drikke i økende grad blir en viktig grunn til å reise. Målet med opplæringen er å gi bedriftene langs den 63. graden muligheten til å utvikle sine ferdigheter for fremtidens måltidsreisende gjennom workshops, spesifikke verktøy for opplevelsesdesign og nettverksbygging med kolleger fra kyst til kyst.

 

Når: Utdanningsprogrammet ble startet i februar og varer til april 2021. Hvis du ønsker å delta i fremtidige utdanninger, kan du kontakte fabienne.theiler@torsta.se.

Fler artiklar taggade med #Workshop