Vertskap Workshop 5

Godt vertskap kan forgylle hele opplevelsen. God gjestfrihet gir opplevelser som er mer menneskelige og mindre maskinmessige. Det er mange verktøy som kan brukes til å bygge tillit, og ett av de viktigste er å forstå din egen målgruppe og gjest. Workshop 5 var helt under dekke av god vertskap og hva det kan gi merverdien for både gjeste og bedriftene.

14 apr 2021 # Workshop

Godt vertskap

Under workshop 5 fikk vi inspiration fra Märit Torkelson, gründere av vertskapet.no.

 

”Alle mennesker har rett til å bli møtt
med respekt, verdighet,
glede og omtanke. Vi kaller det vertskap.

 

Våg å være vert, vær nysgjerrig, del stolt din historia, var raus med din kunnskap, tørr når du nøler, bry dere om hverandre!

Så fikk vi lytte til hvordan Ann-Sofi Skott fra Vauldalen Fjellhotel jobber med vertskap og hadde en koselig kaffepause med Røra Bakeri. Mye inspirasjon denne morgenen!

Hvis du vil utdype kunnskapen din, foreslår vi at du fullfører opplæringsmodul 4 Det goda värdskapet ved hjelp av praktiske verktøy.

 

Har du gått glipp av en forelesning? Her kan du se det i etterkant:

 

Märit Torkelson – Godt vertskap

for mer detaljert informasjon se Märits pdf

Vauldalen Fjellhotel – Intervju – Värdskap

Røra Bakeri – Fika frå Trøndelag

SMAK63Next steps (forberedelse til pitchfest for deg som deltar på treningsprogrammer)

Hva: ”Skape måltidopplevelser” er et pedagogisk program for gründere som jobber med mat og drikke langs det nordiske grønne beltet, altså fra kysten i Trøndelag over Jämtland Härjedalen til kysten i Västernorrland.

 

Hvorfor: Reiselivsnæringen endrer seg raskt, og spesielt måltidsturisme har et stort potensial ettersom mat og drikke i økende grad blir en viktig grunn til å reise. Målet med opplæringen er å gi bedriftene langs den 63. graden muligheten til å utvikle sine ferdigheter for fremtidens måltidsreisende gjennom workshops, spesifikke verktøy for opplevelsesdesign og nettverksbygging med kolleger fra kyst til kyst.

 

Når: Utdanningsprogrammet ble startet i februar og varer til april 2021. Hvis du ønsker å delta i fremtidige utdanninger, kan du kontakte fabienne.theiler@torsta.se.

Fler artiklar taggade med #Workshop